top of page

Belevenissen

"ZelfZorg begint hier"

Ben je op zoek naar een bewegings-vorm waarbij je volledig tot rust kan komen na een drukke dag of week? Geniet van een leuke POP Pilates work-out, of van een ontspannende Vinyasa Yogales bij Zen With Debby in KleiMolen. Ervaar hoe de spanning wegebt uit jouw lichaam van zodra je binnenwandelt in deze authentieke locatie en hoe je na een uurtje zelfzorg helemaal voldaan van de mat stapt.

Begeleiding: Zen With Debby 

​"Verbindende Communicatie"

Heb je wel al eens horen praten over geweldloze communicatie of verbindende communicatie en ben je nieuwsgierig naar wat dat nu precies is?

Dan ben je welkom op deze introductiedagen.

Na deze dagen heb je overzicht op het model van Marshal Rosenberg, heb je inzicht in de verschillende stappen in het model en heb je dit allemaal vooral vergaard door praktijk en ervaring.

Begeleiding: Catherine Cattaruzza

"Van aardige vrouw naar vitale vrouw"

Een persoonlijk groeitraject voor vrouwen die volop vanuit hun vrouwelijke kracht willen leven. Reflectie, stilte, lichaamswerk en creatieve activiteit brengen ons in beweging.

Zowel de alleenheid en de 'belonging' zijn dienend. Wanneer is het geen keuze vrijheid meer?

Groei is de prijs om ergens niet meer bij te horen. Ingebed in voorouderveld sta ik krachtig en bewandel ik mijn weg. 

Begeleiding: Evelyne Debeuckelaer

Workshops

"Kiezen voor je eigen levensvuur"

Een persoonlijk groeitraject voor vrouwen die volop vanuit hun vrouwelijke kracht willen leven. Reflectie, stilte, lichaamswerk en creatieve activiteit brengen ons in beweging.

Verraad plegen om je leven vol op te pakken, voorbij de onschuld.

Weerstaan aan de verleiding van een (te) gemakkelijk leven.

Kiezen voor zielevoeding en voor wat je hart van gaat glimlachen.

"The authority that's good to follow, lies in our own soul" (B.Hellinger).

Begeleiding: Evelyne Debeuckelaer

"Ademcirkel"

Je lichaam slaat gebeurtenissen op. Dit zet zich vast als geblokkeerde energie in het lichaamsweefsel. Met op termijn mogelijks een gebrek aan energie, stress, angst, negatieve gedachtenstromen alsook allerlei psychosomatische stoornissen. Via jouw ademhaling kan je mentale, emotionele en fysieke blokkades in de diepste kern losmaken waardoor je terug in contact komt met je diepste zelf. Je beleeft hier de kracht van Dynamisch Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal sterker maakt. 

Begeleiding: Jan Mouton

Cultuur

KUUSI, het soloproject van Fien Druyts begeeft zich graag op desolate, mistige en ijle paden. Geïnspireerd door andere neoclassicistische en indiefolkartiesten zoals Agnes Obel, Olafur Arnalds, Ane Brun,... maakt zij warme, muzikale dekentjes die je gewoon over je heen moet laten vallen en je zachtjes kan laten indommelen.

 

Live wordt Fien bijgestaan door Renke Van Impe op cello en backing vocal. 

Een impressionistisch schilderij, dat ruimte laat voor een eigen interpretatie, voor een eigen perceptie. Misschien zelfs een eigen regie in de filmische beelden die zich al snel vormen bij een Kuusi luistersessie". (Maxazine)

MISST.EU, vier MISSES en 1 MISSTER halen met betoverende harmonieën folksongs uit de mist. Ze reizen langs Europese regio’s op zoek naar het muzikale DNA van het oude continent. De groep geeft de oude songs een nieuw leven en brengt ze binnen in de 21ste eeuw. De meerstemmige zang staat centraal en wordt ondersteund door gitaren en percussie in het gevarieerd programma MISST.EU. Dit is tevens de titel van het debuutalbum van dit vijftal.


De zangers van MISST maken daarnaast ook deel uit van verschillende formaties binnen de Belgische folk/wereldmuziek/bluegrass/ pop scène, onder andere bij Eléonor, Ellis, Zefiro Torna en Roots.
Voor hun liveoptredens worden ze ondersteund door Gielis Cautaers (drums/percussie) en Jess Jacob (gitaar en bas).

LIGCONCERT "Handpan and more"

 

De rode draad doorheen de avond is ongetwijfeld de handpan.
 

Andy brengt enkele handpannen mee, en neemt je zo mee in de verscheidenheid van toonladders en de daaruitvolgende sferen.
Natuurlijk brengt hij ook andere wereldinstrumenten en klankschalen mee.

 

Al is het maar om hier en daar accenten te leggen of... als 'lijm' tussen de verschillende handpannen.
Of gewoon... als afwisseling.

Sowieso wordt het een fris concert met zicht op de komende lente.

ERNST maakt muziek die uit een film noir lijkt te komen. Hun nummers zijn doorspekt met ijzingwekkend stemmenwerk, rafelige gitaren en spookachtige drums.

ERNST kwam de afgelopen jaren geregeld op de radar van de Belgische muziekpers.

“De band Ernst staat voor krakende gitaren, enge orgeltjes en roffelende drums.” - De Standaard

“Filmisch… het unheimische van David Lynch gekoppeld aan de energie van de jonge PJ Harvey” - De Tijd

"ERNST brengt alternatieve kamermuziek

in een jazzy-sausje.” - Dump Magazine

"Een bijzondere EP vol authenticiteit, waarbij donkerte, humor en old skool hand in hand gaan.” - Frontview 

“'Ernst klonk nog nooit zo huiveringwekkend” - Knack Focus

LIGCONCERT "When Native Sounds meet"

 

In dit bijzondere ligconcert zullen de geluiden van niet alleen diverse Native American Flutes, maar ook tal van andere wereldinstrumentnen samenkomen in een magische symfonie die de ziel raakt.

 

Het is de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en jezelf onder te dompelen in de prachtige wereld van muziek en meditatie.
 

Neem deze unieke kans om te verbinden met de diepste klanken van onze aarde en de kracht van muziek te ervaren op een manier die je nog nooit eerder hebt beleefd.

LIGCONCERT "Contrast"

 

Tijdens ligconcert 'Contrast' brengt Andy Vanbeveren van Boventoon een scala aan wereldinstrumenten samen.


Van exotische snaren tot oosterse fluiten en ritmische percussie. Andy zal deze diverse klanken harmonieus laten samenkomen in een unieke symfonie van contrasten en harmonieën.

 

Het is een ervaring die je diep zal raken en je in vervoering zal brengen.

Reserveer nu je plek voor een avond vol muzikale ontdekkingen met totale ontspanning als gevolg.

bottom of page