top of page

Het aanbod

"ZelfZorg begint hier"

Ben je op zoek naar een bewegings-vorm waarbij je volledig tot rust kan komen na een drukke dag of week? Geniet van een leuke POP Pilates work-out, of van een ontspannende Vinyasa Yogales bij Zen With Debby in KleiMolen. Ervaar hoe de spanning wegebt uit jouw lichaam van zodra je binnenwandelt in deze authentieke locatie en hoe je na een uurtje zelfzorg helemaal voldaan van de mat stapt.

Begeleiding: Zen With Debby 

LIGCONCERT "When Native Sounds meet"

In dit bijzondere ligconcert zullen de geluiden van niet alleen diverse Native American Flutes, maar ook tal van andere wereldinstrumentnen samenkomen in een magische symfonie die de ziel raakt.

Het is de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en jezelf onder te dompelen in de prachtige wereld van muziek en meditatie.

Neem deze unieke kans om te verbinden met de diepste klanken van onze aarde en de kracht van muziek te ervaren op een manier die je nog nooit eerder hebt beleefd.

"Meester van je welbevinden"

Tijdens deze tweedaagse workshop bouwen we inzicht op in de werking van het autonome zenuwstelsel en het effect daarvan op je professioneel welbevinden. We doen dit aan de hand van  de polyvagaal theorie van Stephen Porges.
We onderzoeken binnen onze eigen ervaring hoe we ons welbevinden en stressniveau kunnen herkennen en beheren. We ontdekken hoe we in verbinding kunnen blijven met onszelf, de ander en de omgeving, ook als onze alarmknoppen aanslaan.

Begeleiding Ann-Kasra Van Rompaey en An Mortelmans

Workshops

LIGCONCERT "Contrast"

Tijdens ligconcert 'Contrast' brengt Andy Vanbeveren van Boventoon een scala aan wereldinstrumenten samen.
Van exotische snaren tot oosterse fluiten en ritmische percussie. Andy zal deze diverse klanken harmonieus laten samenkomen in een unieke symfonie van contrasten en harmonieën.

Het is een ervaring die je diep zal raken en je in vervoering zal brengen.

Reserveer nu je plek voor een avond vol muzikale ontdekkingen met totale ontspanning als gevolg.

"Ademcirkel"

Je lichaam slaat gebeurtenissen op. Dit zet zich vast als geblokkeerde energie in het lichaamsweefsel. Met op termijn mogelijks een gebrek aan energie, stress, angst, negatieve gedachtenstromen alsook allerlei psychosomatische stoornissen. Via jouw ademhaling kan je mentale, emotionele en fysieke blokkades in de diepste kern losmaken waardoor je terug in contact komt met je diepste zelf. Je beleeft hier de kracht van Dynamisch Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal sterker maakt. 

Begeleiding: Jan Mouton

"Kiezen voor je eigen levensvuur"

Een persoonlijk groeitraject voor vrouwen die volop vanuit hun vrouwelijke kracht willen leven. Reflectie, stilte, lichaamswerk en creatieve activiteit brengen ons in beweging.

Verraad plegen om je leven vol op te pakken, voorbij de onschuld.

Weerstaan aan de verleiding van een (te) gemakkelijk leven.

Kiezen voor zielevoeding en voor wat je hart van gaat glimlachen.

"The authority that's good to follow, lies in our own soul" (B.Hellinger).

Begeleiding: Evelyne Debeuckelaer

bottom of page